Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

2021-ben kapott elismeréseink

Print Brokers Team - 2021-ben kapott elismeréseink

A 2021-es év számtalan kihívást, de annál több büszkeségre okot adó elismerést hozott cégünk életében, ez utóbbiakról szeretnénk most Önöket tájékoztatni.

Kapcsolt galéria jön ide

Nemzeti Kiválósági Elismerési Rendszer - Ezüst fokozat

Cégünk kiválóan megfelelt az EFQM (European Foundation for Quality Management) Kiválóság Modell követelményeinek és a Nemzeti Kiválósági Elismerési Rendszer (NKER) keretén belül ezüst fokozatú elismerésben részesült. Ez a világszerte elismert keretrendszer segíti a vállalatokat a változáskezelésben és a teljesítménynövelésben, sok éves tapasztalattal és relevanciával mutat utat bármely szervezetnek. Középhosszútávú célunk, hogy ennek a keretrendszernek a szemlélete a mindennapi tevékenységünk szerves részévé váljon és ezáltal működésünk a jelenleginél még inkább  megbízható és partnerközpontú legyen. 

 ezust-fokozat-elismeres-a-kivalosagert-efqm-print-brokers-team3-star-organisation-using-the-efqm-model

 

"Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegy 2022 

 

oklevel-kamara-altal-ajanlott-vallalkozas-2022-print-brokers-team

 

2021-ben cégünk negyedik alkalommal nyerte el a “Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy használatának megtiszteltetését. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2015-ben indította el a védjegy programot a "hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság” kulcsszavak köré szervezve. A védjegy használatára a cégek egy évig jogosultak és minden évben lehetőséget kapnak a védjegy megújítására.

 kamarai ajánlások

Különdíj - HUNGAROPACK 2021 Magyar Csomagolási Verseny

A Csomagolási és Anyagmozgatási Szövetség által szervezett “HUNGAROPACK 2021 Magyar Csomagolási Verseny” különdíját nyertük el fogyasztói csomagolásra szánt termékünkkel. Ennek a nemzeti szintű eseménynek a céljai közé tartozik, hogy a magyar csomagolóipar fejlődését segítse, fórumot teremtsen a forradalmi csomagolási ötleteknek és megoldásoknak, valamint elismerje  a résztvevők szakmai tudását és teljesítményét.

 

hungaropack-kulondij-print-brokers-team

 

Elért eredményeink a jövőben is arra köteleznek minket, hogy Partnereink legnagyobb megelégedésére végezzük tevékenységeinket. Továbbra is legfontosabb célunk, hogy hosszú távú és gyümölcsöző együttműködés keretében a legmagasabb minőségben, az elvárásokhoz rugalmasan igazodva szolgáljuk Partnereink céljait.

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.