Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Hűségpontrendszer

Hűségpontrendszer

A Smart-Account egy felhőalapú hűségpontrendszer, amely online tárolja a vásárló személyes adatait, a vásárlások részleteit és a gyűjtött pontokat. Az internetalapú működésnek köszönhetően ugyanaz a felhasználói fiók egy időben több helyszínről is elérhető, amelyben minden kezelői tevékenység nyomon követhető. Legnagyobb előnye, hogy a szoftver nem az üzletben található eszközön, hanem egy online felhőben tárolja az információkat és a kártya is csak azonosításra szolgál, így annak elvesztése esetén az adatok nem tűnnek el.

Kapcsolt galéria jön ide

Miért éri meg?

Manapság a legtöbb szolgáltató már rendelkezik valamilyen hűségrendszerrel, amely a vásárló részére a megbecsülés érzését nyújtja. Ezek esélyt adnak arra, hogy a szolgáltatók adatot gyűjtsenek a vásárlói szokásokról és igényekről. Ezáltal fejleszthetik szolgáltatásaikat és visszatérő ügyfélkört alakíthatnak ki.

Ezekhez a rendszerekhez a leggyakrabban használt azonosító eszközök a megrendelői igényeknek megfelelően különböző arculattal rendelkező plasztikkártyák. Az eltérő azonosítási lehetőségekkel (RFID chip vagy mágnescsík, vonal- vagy QR kód) felruházott kártyákkal a vásárló a Smart-Account rendszerben könnyen azonosítható. Emellett lehetőség van társkártyák igénylésére is, amelyek segítségével pl. egy család több tagja is gyűjthet pontokat ugyanazzal az azonosítóval.
Az egyszerű menürendszerrel rendelkező szoftverben a későbbiekben lehetséges a kártyákhoz vagy a tárolt adatokhoz kapcsolódó módosítás. A pontok gyűjtése és beváltása mellett a szolgáltató ajándékpontokat is adhat a fogyasztónak.

Mire van szükség a SMART-ACCOUNT pontrendszer működéséhez?

  • Stabil internetkapcsolatra
  • Asztali számítógépre vagy laptopra
  • Vonalkód-, mágnescsík-, vagy RFID olvasóra

Hogyan működik a SMART-ACCOUNT pontrendszer?

  • A Smart-Account weboldalon belül minden cég különböző domian-en, akár több üzlethelyiségből vagy több pénztárból is működtetheti a saját rendszerét
  • Az azonosításra szolgáló kártyák elkészülése és az Ön weboldalon való regisztrációja után a felhasználói beállítások következnek. Ezek után a szoftver azonnal használatra kész.

Egyedi fejlesztések:

  • Optikák számára külön kérés alapján fejlesztettünk egy olyan lehetőséget, hogy a rendszer tárolja az Ügyfelek lencseadatait.
  • Továbbá a jelenlegi funkciók mellé egyéni igények alapján saját fejlesztésekre is van lehetőség.

További információkért keresse fel a https://smart-account.hu/ weboldalt vagy töltse ki az alább látható űrlapunkat és Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Egyedi plasztikkártya rendeléséhez látogasson el plasztikkártya rendelő oldalunkra!

Név * 
Email * 
Telefon * 
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.