Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Phone  +36 70 381 6832, +36 96 769 021     Email  info##kukac##printbrokers.hu

Vászonkép

string(19) "printbrokersteam.hu"

Termékismertető

A vászonképek egyedi ajándéknak is tökéletesek, mivel saját fotóval is készíthetőek. A vászonképek grafikája a nyomtatás során 12 szín keveréséből készül, így a legjobb minőségben adja vissza az árnyalatokat. Az egyéni grafika feltöltésére az ajánlatkérés véglegesítése során van lehetőség.

A nyomat hosszútávú tartósságának érdekében javasoljuk védőlakk alkalmazását, amely megvédi a felületet a rárakódó szennyeződéstől és az UV sugárzástól. A lakk száradás után teljesen színtelen bevonatot képez a vászonanyagon.

Kérdés esetén Kollégánk szívesen áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Sebestyén Kitti

+3620 467 6711

sebestyen.kitti##kukac##printbrokers.hu

Jellemzők

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt kép méretét!
Nyomott kép szélessége (cm)
Nyomott kép magassága (cm)
Keretléc mérete - cm (MxSz)
A keretléc mérete adja meg a vászonkép oldalmagasságát.
Egyéb jellemzők
Tájolás
Alapanyag
Felületkezelés
Mennyiség (db)
A mező kitöltése során ne használjon szóközt! További mennyiségeket vesszővel (,) elválasztva adja meg!
Megjegyzés
allo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team

Referenciagaléria

allo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
fekvo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
fekvo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
fekvo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
fekvo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
fekvo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
allo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
allo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
allo-vaszonkep-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.