Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Címke, matrica

string(19) "printbrokersteam.hu"

Termékismertető

A matrica nyomtatás során a műanyag alapú öntapadós matricák, reklámmatricák kül- és beltéren egyaránt kibírják az erős igénybevételt és az időjárási viszonyoknak ellenállva megtartják színüket, illetve biztonságosan rögzülnek az adott felületen. A papír alapú matricák rendkívül jól alkalmazhatók irodai munkáknál, jegyzetelésre, címzésre, vagy akár termékjelölésre is, mivel írni és nyomtatni is lehet rájuk. A hétköznapokban matricának nevezünk mindent, ami öntapadó felülettel van ellátva. Alapanyag, kivitel és felhasználási területet tekintetében rengeteg fajtájú matrica létezik: az árucímkétől, a padlómatricán át, a fényáteresztő kirakatfóliáig, az egyszínű nyomattól a fullcolor nyomtatásig.


Az ipari felhasználású matrica, címke nyomtatásban cégünk óriási tapasztalattal rendelkezik (vonalkóddal vagy chippel ellátott gyári címkék, csomagoláson megjelenő címkék - dézsmazár, figyelmeztető címke, stb. ), ezáltal olyan megoldásokat tudunk kínálni, ami ügyfeleinknek a professzionális minőség mellett kiváló piaci árakat is tud nyújtani. Legyen szó akár tekercses vagy íves kivitelről, papírról vagy műanyagról, mi minden igényre kínálunk megoldást. Saját raktárunknak köszönhetően tudunk ügyfeleinknek akár raktározásban is segíteni. Forduljon hozzánk bizalommal matrica nyomtatás során és kérjen tőlünk árajánlatot!


Címkéink 1 oldalas nyomtatással készülnek. Egyedi grafikai anyag feltöltésére az ajánlatkérés véglegesítése során van lehetőség.

 

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db


A címkék kivitelezésével kapcsolatos kérdéseivel keresse Kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Sebestyén Kitti

+36 20 467 6711

sebestyen.kitti##kukac##printbrokers.hu


Az ajánlatkérés elküldése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és e-mailben elküdik ajánlatunkat.
Az ajánlatkérés elküldése semmilyen kötelezettséget nem von maga után.


Egyedi termék azonosító
Képfeltöltés

Jellemzők

Kivitel
Típus
Alakzat
Átmérő mérete (mm)
Méret - egyéni válasz (Sz x M - mm)
Kérjük, adja meg a matrica méretét!
Tájolás
Címke talpa (mm)
Címke magassága (mm)
Tájolás
Egyéni válasz (mm)
Kérjük, adja meg a matrica oldalának méretét!
Alapanyag
Nyomás
Adattárolás
Chip
Vonalkód
QR kód
Sorszám, azonosító szám
Felületkezelés
Fóliázás
UV lakk
Dombornyomás
Prégfólia
Prégfólia színe
Egyéb
Egyéni válasz
Mennyiség (db)
A minimális rendelhető mennyiség: 1000 db. A mező kitöltése során ne használjon szóközt! További mennyiségeket vesszővel (,) elválasztva adja meg!
Megjegyzés
kuglof-cukraszda-ives-matrica-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team

Referenciagaléria

kuglof-cukraszda-ives-matrica-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
wasabi-taska-matrica-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
spar-enjoy-sushi-cimke-matrica-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
tekercses-forever-cimke-matrica-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
funyiro-hasznalati-utmutato-matrica-cimke-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
forever-magazin-matrica-cimke-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
forever-asvanyviz-cimke-matrica-cimke-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
7seasons-borondakaszto-feher-matrica-cimke-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
7seasons-borondakaszto-fekete-matrica-cimke-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.