Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Phone  +36 70 381 6832, +36 96 769 021     Email  info##kukac##printbrokers.hu

Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás 2023

Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás 2023

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara elnöksége döntésének köszönhetően a Print Brokers Team Kft. 2023-ban is jogosult a "Kamara által ajánlott vállalkozás" védjegy használatára.   

Teljeskörű nyomdai és logisztikai szolgáltatással megrendelőink szolgálatában

Teljeskörű nyomdai és logisztikai szolgáltatással megrendelőink szolgálatában

Egy nyomda Győrben, amely teljeskörű szolgáltatást nyújt! Mi, a Print Brokers Team Kft. csapata több mint húsz éves nyomdai tapasztalatunkat és szaktudásunkat, széleskörű hazai és nemzetközi iparági kapcsolatrendszerünket megrendelőink szolgálatába állítjuk annak érdekében, hogy egy kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés keretében a legmagasabb hozzáadott értékű szolgáltatás nyújthassuk számukra. 

Papírtáska gyártás tudatosan

Papírtáska gyártás tudatosan

Termékeit minőségi, praktikus, ugyanakkor vonzó megjelenésű csomagolásban szeretné eljuttatni vásárlóihoz? Használjon papírtáskát! Legyen szó italos papírtasak, zsinórfüles, sodrottfüles vagy szalagfüles papírtáska gyártásról, nem kell csupasz barna papírzacskóban gondolkodnia. Napjainkban a papírtáska gyártás számtalan méret- és színvariációt kínál, amellyel vonzó imázst alakíthat ki vásárlói, ügyfelei felé.

Izgalmas termék, optimális csomagolás és az iparági brókerek

Izgalmas termék, optimális csomagolás és az iparági brókerek

ÚTTÖRŐ SZOLGÁLTATÁS ÉS DÍJAZOTT GŐZVASALÓ CSOMAGOLÁS HOZTA MEG A HUNGAROPACK ELISMERÉST Két izgalmas történet ír egy harmadikat a CSAOSZ tavalyi Hungaropack díjasai között. Az egyik sztori főszereplője egy közel egymillió forintos árkategóriájú prémium vasaló, a másik egy Európában is párját ritkító hazai nyomda-, és csomagolóipari szolgáltató. A harmadik pedig olyan megoldás, ami önmagában is modellezi, hogyan optimalizálható egy csomagolás, és hogyan ötvözhető egy sor logisztikai előny a szakemberek tervezők keze alatt.

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.