Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Spirálozott jegyzetelő könyv

string(19) "printbrokersteam.hu"

Termékismertető

A jegyzetelők szükséges oldalszámának könnyebb megállapításához szeretnénk tájékoztatásul adni, hogy natúr fehér ofszet papír esetén 80 gr/m2 grammsúlyú papírtípusnál a 100 oldalas belív kb. 1 cm vastag.

Egyedi grafikai anyag feltöltésére az ajánlatkérés véglegesítése során van lehetőség.

 

Minimális rendelhető mennyiség: 300 db

Egyedi termék azonosító
Képfeltöltés

Jellemzők

Kötészet
Méret (mm)
Egyedi méret megadása
Tájolás
Belív papír választás
Egyedi papír megadása
Belív oldalainak száma
Egyedi oldalszám megadása
Csak 4-gyel osztható szám adható meg!
Belív nyomása
Egyéni információs pótlapok
Pótlapok oldalszáma
Borítótábla belső kasír nyomása
Egyedi nyomás megadása panton
Borító nyomása
Egyedi nyomás megadása panton
Borító felületkezelése
Fóliázás
Formalakk
Prég fólia
Prég fólia színe
Dombornyomás
Mennyiség (db)
A minimális rendelhető mennyiség: 300 db. A mező kitöltése során ne használjon szóközt! További mennyiségeket vesszővel (,) elválasztva adja meg!
Megjegyzés
veritas_spiralozott_jegyzetelo_konyv_belivvel_nyomtatas_nyomda_gyor_print_brokers_team

Referenciagaléria

veritas_spiralozott_jegyzetelo_konyv_belivvel_nyomtatas_nyomda_gyor_print_brokers_team
veritas-jegyzet-spiralos-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team
veritas_spiralozott_jegyzetelo_konyv_nyomtatas_nyomda_gyor_print_brokers_team
Veritas-jegyzetelő-spiralos-nyomtatas-nyomda-gyor-print-brokers-team

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.