Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Dióhéjban az ipari csomagolástervezésről

Az ipari csomagolás nem csupán a termék védelmének eszköze, hanem nagyban befolyásolja a vásárlói élményt és a márka imázsát is. Az ipari csomagolás tervezésekor a design mellett fontos szempont a funkcionalitás és a szállíthatósági szempontok figyelembevétele is.

nyomda-ipari-csomagolas-tervezes-print-brokers-team

Kapcsolt galéria jön ide

Az ipari csomagolás tervezésekor az elsődleges cél a termék védelme és biztonságos szállítása. Ezért fontos, hogy a csomagolás megfelelően védje a terméket a sérülésektől, ütődésektől, nedvességtől, valamint az egyéb környezeti hatásoktól. Ezen túlmenően azonban az ipari csomagolás designja is nagy jelentőséggel bír. A kiváló minőségű csomagolás pozitív benyomást kelt a vásárlókban, ami hozzájárul a termék sikeres piaci pozíció megszerzéséhez.

A jó ipari csomagolás tervezésekor a funkcionalitás és a szállíthatósági szempontok is fontos szerepet kapnak. A csomagolásnak lehetővé kell tennie a könnyű szállítást, tárolást és felhasználást, emellett pedig a termék mérete és súlya is figyelembe kell venni.

A Print Brokers Team Kft. olyan cég, amely magas szintű szakértelemmel rendelkezik az ipari csomagolástervezés terén. A cég nagy hangsúlyt fektet a termék védelmére és a szállíthatósági szempontokra, miközben egyedülálló design megoldásokat kínál partnereinek. A Print Brokers Team Kft. az ipari csomagolás tervezésekor figyelembe veszi az ügyfél igényeit és az adott termék jellemzőit, így olyan egyedi megoldásokat kínál, amelyek maximálisan kielégítik az ügyfelek elvárásait. A cégnek számos referenciája van ipari csomagolástervezés terén, ami azt mutatja, hogy képesek kielégíteni a legmagasabb szintű igényeket is. Ha ipari csomagolástervezéssel kapcsolatos szolgáltatásokra van szüksége, akkor a Print Brokers Team Kft. egy kiváló választás lehet.

 

Kép forrása: http://freepik.com/

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.