Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Egy sokoldalú nyomda Győr szívében, magyarországi és európai gyártókkal

Amikor az ember nyomdát keres, bizony nem könnyű feladat megtalálni az ideálisat, ahol pontosan úgy készül el minden, ahogy azt előzetesen megálmodtuk. Legyen szó saját vállalkozásról, céges szervezésről, rendezvényről vagy akár magán célra készült nyomdaipari termékekről, az ár mellett a minőség és a pontosság elképesztően fontos kritériumok. Létezik ilyen nyomda? Megmutatjuk!

nyomda-gyor-gyor-nyomda-printbrokers

Kapcsolt galéria jön ide

Egy nyomda Győr városában, széles termékskálával

 

Egy nyomda Győr szívében nem csak attól lesz jó, hogy minőségi termékeket állít elő, és minden pontosan olyan, ahogy azt elképzelte a megrendelő. Ugyanennyire fontos a széles termékválaszték is. Az olyan nyomdai termékek mellett, mint a keménytáblás vagy puhafedelű könyv, magazin, újság, prospektus, boríték, éttermi alátét, gyűrűs mappa vagy éppen egy használati útmutató, a különböző reklámeszközök is fontosak lehetnek. Akárcsak a naptárak, agendák, plasztikkártyák, papírtáskák, csomagolóanyagok, címkék és még a vászonképek és roll upok is. Vagyis az ideális az, ha gyakorlatilag nincs olyan cég vagy magánszemély, aki ne találná meg a számításait függetlenül attól, hogy egy nívós kiadványról, egy induló vállalkozás marketinganyagairól, egy arculatfrissítésről vagy éppen egy ajándéktárgy emblémázásáról van szó. Persze a legjobb, ha a szolgáltatások részét képezi a grafikai tervezés és szakmai tanácsadás is.

 

Több is, mint egy nyomda


A Print Brokers Team Kft. több mint két évtizedes szakmai tapasztalatával számos hazai és külföldi nyomda gyártói képviseletét látja el. Vagyis egy szálon futnak össze a legjobb ajánlatok, ha egy érdeklődő ilyen jellegű terméket keres. Így hát nem kérdés, hogy a fentieket látva Győr nyomda, és e szolgáltatás nélkül jóval szegényebb lenne e téren. A Print Brokers Teamnél egyfajta projektmenedzselésről van szó, amelynek keretein belül a legmegfelelőbb gyártói háttér biztosításával garantálható a rövid határidő, illetve a stabilan magas minőség egyaránt. Csak a legjobbakkal dolgoznak, olyanokkal, ahol a legkorszerűbb eszközpark áll rendelkezésre, legyen szó  ofszet- vagy digitális nyomtatási eljárásról, íves vagy rotációs nyomtatástechnológiáról. 

 

nyomda-gyor-gyor nyomda-printbrokers

 

Az adott megrendelésnek leginkább megfelelő gyártót találhatja meg


A Print Brokers Team gyártói képviseletként nem egy állandó gyártói üzemmel és az ott található nyomdagépekkel dolgozik, hanem az adott ajánlatkérésnek leginkább megfelelő gyártói technológiával rendelkező üzemben állítja elő a terméket. Mivel az együttműködő partnerek által igen széles a kapcsolatháló e téren, minden jóval hatékonyabban és gyorsabban halad, valamint az ár-érték arány is igen kedvező. Ez pedig hatalmas előnyt jelent bárki számára, függetlenül attól, milyen nyomdai terméket szeretne kézhez kapni.

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.