Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Hungaropack különdíj

Wasabi Sushi Torony nevű termékfejlesztésünk különdíjat nyert az évente megrendezett Magyar Csomagolási Verseny, a HUNGAROPACK díjátadó eseményén.

hungaropack-kulondij-prinbrokersteam-2023

Kapcsolt galéria jön ide

hungaropack-kulondij-dijatado

hungaropack-dijazottak


Termékfejlesztésünk részletei:

A Wasabi részéről érkezett a megkeresés, hogy kitelepülésekre, egyéb rendezvényekre a korábban használt drága, fából készült sushi kínáló “tálca” helyett fejlesszünk ki számukra egy új sushi kínálót. A termékkel szemben a következő elvárásokat fogalmazták meg: legyen környezetbarát, egyszer használatos, könnyű, könnyen és biztonságosan szállítható, költséghatékony és nagyon elegáns, azonnali használatra kész.

A termékfejlesztés eredményeként megszületett sushi torony 9 dobozolt tálca sushi szállítására és kínálására alkalmas.


További termékjellemzők:

  • lapraszerelt, könnyen összeállítható és használat után egyszerűen szétszedhető

  • környezetbarát termék, kizárólag papír alapanyagból készül, így a hulladékként történő  ártalmatlanítása kevés ráfordítást igényel,

  • kikönnyített szerkezeti kialakításának köszönhetően optimalizált, alapanyag takarékos konstrukció,

  • a szállítási és kínáló funkció egyesítése egy letisztult termékben az attraktivitás és az exkluzivitás, valamint a wow faktor kifejezése mellett

  • sokoldalú felhasználhatóság: eladótérben, magán- és céges rendezvényeken

  • optimalizált mérete miatt hűtőszekrényben is tárolható

  • szállítás során a sérülésmentesség és a hordozófülnek köszönhetően a könnyű kezelhetőség biztosított

sushi-tower-box-wasabi 
 
 wasabi-sushi-tower-with-boxes

Köszönjük az elismerést a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetségnek!

Képek forrása: CSAOSZ

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.