Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Itt az ideje megrendelni a 2024-es határidőnaplókat!

Lassan az év felénél járunk, érdemes már most elkezdeni gondolkodni a következő évre vonatkozó tervekről, köztük a céges ajándékokról és marketing anyagokról. Az egyik ilyen fontos és hasznos ajándék lehet a 2024-es határidőnapló, éves tervező vagy asztali naptár, amely nem csak a mindennapi munkában, de az üzleti kapcsolatok építésében is segíthet. 

egyedi-hataridonaplo-print-brokers-team

Kapcsolt galéria jön ide

A Print Brokers Team Kft. kiváló minőségű és egyedi tervezésű határidőnaplók és naptárak készítésére specializálódott. A cég szakértői nem csak a nyomdai kivitelezésben, de az egyediesítésben is segítséget nyújtanak. A különleges grafikai megoldások és a logók beillesztése segít abban, hogy a vállalkozások megmutassák arculatukat.

Az egyedi megjelenés mellett a határidőnaplók és asztali naptárak nagyon hasznosak lehetnek mind a dolgozóknak, mind az üzleti partnereknek. A határidőnaplókban lehetőség van az események, megbeszélések, találkozók bejegyzésére, amelyek segítenek a hatékonyabb és szervezettebb munkában. Az asztali naptárak pedig mindig kéznél vannak, így a napi feladatokat és teendőket mindig nyomon lehet követni.

Ezenkívül, a határidőnaplók, tervezők és asztali naptárak kiváló céges ajándékok is lehetnek. Az ajándékozás ugyanis nagyon fontos szerepet játszik az üzleti kapcsolatokban és a vállalati kultúrában. Az egyedi tervezésű naptárak megmutatják az ajándékozó cég figyelmességét és odafigyelését a kapcsolatok építésére és fenntartására.

Rendelje meg már most a 2024-es naptárait, hogy időben elkészüljenek!

 

Kép forrása: http://freepik.com/

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.