Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Izgalmas termék, optimális csomagolás és az iparági brókerek

ÚTTÖRŐ SZOLGÁLTATÁS ÉS DÍJAZOTT GŐZVASALÓ CSOMAGOLÁS HOZTA MEG A HUNGAROPACK ELISMERÉST

Két izgalmas történet ír egy harmadikat a CSAOSZ tavalyi Hungaropack díjasai között. Az egyik sztori főszereplője egy közel egymillió forintos árkategóriájú prémium vasaló, a másik egy Európában is párját ritkító hazai nyomda-, és csomagolóipari szolgáltató. A harmadik pedig olyan megoldás, ami önmagában is modellezi, hogyan optimalizálható egy csomagolás, és hogyan ötvözhető egy sor logisztikai előny a szakemberek tervezők keze alatt.

Print Brokers Team

Kapcsolt galéria jön ide

Iparági bróker segíti a megrendelőket optimális megoldáshoz

Az, hogy a csomagoló-, és nyomdaipar szakmai cégei a megrendelők helyett törjék magukat a jó és még jobb megoldásokon, ugyancsak színezi ezt a történetet. A Laurastar vasalók dobozainak gyártását ugyanis az a Print Brokers Team Kft. végzi, amely kezdettől azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a megbízó és a nyomdaipar között teremt win-win helyzetet eredményező összeköttetést. A cél az, hogy legyen a gyártó és a megrendelő között egy olyan szakmai szereplő, amelynek rálátása és ráhatása van arra, milyen megrendelést hol és mely hazai cég teljesítsen – így érhető el optimális ár, minőség, rövid teljesítési határidő.


A képlet egyszerű: még a nyomda-, vagy csomagolóiparral kapcsolatban álló megrendelők sem tudhatnak mindent a magyarországi üzemek, gyárak profiljáról, kapacitásairól, erősségeiről. Mi arra szövetkeztünk, hogy egyfajta brókerként, szolgáltatást kínálunk a megrendelőnek: ő megmondja, mire van szüksége, mi megtaláljuk és biztosítjuk neki a lehető legjobb árú, az igényeinek leginkább megfelelő profilú gyártót, legyen szó névjegykártyáról, könyvről, csomagolóeszközökről vagy bármi másról ezen a tág szakterületen – vázolja tömören a Print Brokers Team ügyvezető igazgatója. Egyházi Zsolt szerint is úttörő tevékenységről van szó, amit az alapoz meg, hogy évtizedes szakmai munkájuk alapján mind ő, mind az említett dobozprojekt tervezője, Király László a hazai iparág minden szereplőjét, lehetőségeit jól ismerik. – Független képviseletként nem vagyunk egy-egy gyárhoz, annak speciális technológiájához „erősségéhez” kötve: Mi valóban azt ajánlhatjuk, ami az adott projekt megvalósításához a legjobb. Mégis tudunk garanciát vállalni, mert kellő mennyiségű kapacitást kötünk le a hazai gyártóknál annak érdekében, hogy lényegében mindenféle igényre megoldást tudjunk adni, optimális költség-, pénzügyi és időbeni teljesítési viszonyok között – teszi hozzá Egyházi Zsolt. Sajátosan erősíti a Print Brokers Team szerepvállalását, hogy ez a fajta piac-, és kapacitásbiztosítási szolgáltatás, bármily hihetetlen is, nemhogy drágítja a gyártást, hanem épp ellenkezőleg: a Print Brokers Team (PBT ) közreműködésével jelentős költségcsökkentést érhetnek el a megrendelők.
 
Azzal, hogy rátalálunk a legoptimálisabb megoldásra, pénzt, időt és energiát takarítunk meg a megrendelőinknek. Mára a tevékenységünk messze túlmutat egy klasszikus közvetítői szerepkörön. Egyrészt a papíripari láncot sújtó ellátási problémák kiküszöbölésére jelentős alapanyag-készlettel rendelkezünk, másrészt a megrendelőink növekvő igényt támasztanak logisztikai szolgáltatásaink iránt. Elvárják, hogy késztermékeiket raktározzuk, és igény szerint szállítsuk be. A tavalyi évben 5000 raklapra emeltük raktárkapacitásunkat – érzékelteti az iparági brókertevékenységből, a nyomdaipari nagykereskedési és szolgáltatói szerepből eredő win–win szituáció előnyeit, és a fejlődés irányát az ügyvezető.
 
A cikk megtalálható itt!Print Brokers Team 2

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.