Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Kamara által ajánlott vállalkozás

Cégünk 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben is elnyerte a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díját, a „KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS" megtisztelő címet.

Kapcsolt galéria jön ide

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által 2015-ben elindított védjegyprogram a „hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság" kulcsszavak köré szerveződik. A program egy üzleti közösség és adatbázis kialakításán dolgozik, amely az etikus üzleti működésen és a kölcsönös bizalmon alapul. A Kereskedelmi és Iparkamara külsős megkeresés esetén adatbázisán keresztül ezeket a vállalkozásokat ajánlja az érdeklődők figyelmébe. Az önkéntes kamarai tagok számára a címet évente egyszerűsített pályázat keretében lehet megújítani. A Kamara működési rendje szerint „a pályázatokat szigorú minőségi szempontrendszer alapján egy független bizottság bírálja el, amely az értékelésnél az EFQM Kiválóság Modell szempontrendszereit is figyelembe veszi."

Mindezek alapján mit lehet elmondani a védjegyprogramban résztvevő vállalkozásokról?

  • Korrekt működésű vállalkozások, rendezett pénzügyi háttérrel és fegyelemmel
  • Fogyasztói és etikai szempontból megbízhatóak
  • Piaci magatartásuk, tevékenységük minőséget tükröz
  • Megbecsülik, fejlesztik munkatársaikat, rendszeresen mérik elégedettségüket
  • Rendszeresen monitorozzák vevőik elégedettségét
  • Tevékenységükben kiemelt szerepet kap a környezettudatosság
  • A társadalmi felelősségvállalás (CSR) tevékenységük részét képezi
  • Biztos jövőképpel rendelkeznek

 

Kamara által ajánlott vállalkozás
Kamara által ajánlott vállalkozás 2019 Kamara által ajánlott vállalkozás 2020 Kamara által ajánlott vállalkozás 2021

 

Forrás: https://gymsmkik.hu/      https://www.facebook.com/gymskik/

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.