Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Kapcsold össze vállalkozásodat vásárlóiddal! A plasztikkártya erre is megoldás

A plasztikkártyák széles körben használatosak ma világszerte, és az egyik legnépszerűbb fizetési és azonosítási forma a vállalkozások körében. A plasztikkártyák több típusa is létezik, köztük a beléptető kártyák, azonosító kártyák, tagsági kártyák, pontgyűjtő kártyák és törzsvásárlói kártyák. Ezek a kártyák számos előnnyel járnak a plasztikkártya kibocsátója számára.

plasztikkartya-gyartas-print-brokers-team

Kapcsolt galéria jön ide

Az egyik legnagyobb előnye a plasztikkártyáknak, hogy lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy egyedivé tegyék a szolgáltatásukat. Az egyedileg tervezett kártyák felkeltik az érdeklődést, és sokkal vonzóbbak az ügyfelek számára, mint az egyszerű papíralapú kártyák. A plasztikkártyák lehetőséget adnak a vállalkozásoknak arra, hogy kiemeljék magukat a tömegből, és egyedi megjelenést biztosítsanak számukra.

Az RFID kártyák használata is egyre elterjedtebb, mivel nagyobb biztonságot nyújtanak a személyes adatok számára. Az RFID kártyák esetében chipek tárolják az információkat, így nehéz hamisítani vagy manipulálni azokat. A kártyák könnyen olvashatóak, így nincs szükség különösebb eszközre az azonosításra vagy a beléptetésre.

A design is kulcsfontosságú a plasztikkártyák esetében, mivel nagyon fontos az ügyfelek vásárlási döntéseiben. Az egyedi tervezés lehetőségei nagyon nagyok, így a vállalkozások könnyen megtalálják a saját arculatukhoz leginkább passzoló dizájnt, ami segít az ügyfelek elköteleződésében.

A plasztikkártyák használata felhasználóbarát alternatívát jelent a telefonos applikációkkal szemben. A plasztikkártyák használata egyszerű és intuitív, és nem igényel kódok vagy jelszavak megjegyzését a használatához. Ez a felhasználói élmény segíti az ügyfelek elégedettségét és hűségét a vállalkozással szemben.

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.