Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Nyomda Győr

Nyomda Győr vonzáskörzetében

Egy nyomda Győrben, amely teljeskörű szolgáltatást nyújt! Mi, a Print Brokers Team Kft. csapata több mint húsz éves nyomdai tapasztalatunkat és szaktudásunkat, széleskörű hazai és nemzetközi iparági kapcsolatrendszerünket megrendelőink szolgálatába állítjuk annak érdekében, hogy egy kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés keretében a legmagasabb hozzáadott értékű szolgáltatás nyújthassuk számukra. 

nyomda gyor print brokers team

Kapcsolt galéria jön ide

Mitől vagyunk különlegesek?

Többet nyújtunk, mint bármely nyomda Győr területén. Nyomdaipari nagykereskedők vagyunk, jelenleg 10 hazai és 6 európai, ISO minősítéssel rendelkező nyomda gyártói képviselete.

Megrendelőinknek elegendő egy emberrel kapcsolatban állni, aki szakmai felkészültségével, kompetenciáival, nyomdai és egyéb alvállalkozói kapcsolatrendszerével a háta mögött mindent elintéz. Így működik a Print Brokers Team, egy nyomda Győr városában.

 

Profi nyomda Győr  városában, széles termékskálával

Egy nyomda Győr területén nem csak attól lesz jó, hogy minőségi termékeket állít elő, és minden pontosan olyan, ahogy azt elképzelte azt a megrendelő. Rendkívül fontos a széles termékválaszték is. Az olyan nyomdai termékek mellett, mint a keménytáblás vagy puhafedelű könyv, magazin, újság, prospektus, boríték, éttermi alátét, gyűrűs mappa vagy éppen egy használati útmutató, a különböző reklámeszközök is fontosak lehetnek.

 nyomda gyor

 

Milyen jellegű nyomdai termékek esetén állunk rendelkezésére?

Az alábbi feladatok megvalósításában lehetünk partnerei:

-          klasszikus nyomdatermékek (brosúra, használati útmutató, magazin, stb.)

-          könyvnyomtatás (kemény- és puhatáblás)

-          csomagolás (webshop dobozok, gyűjtőkartonok, egyedi termékcsomagolások, ételszállító dobozok, stb.)

-          plasztikkártya (sima vagy dombornyomott, mágnescsíkos chipes, stb.)

-          naptár (asztali vagy fali, könyöklő, határidőnapló, speditőrnaptár)

-          címke, matrica (papír vagy műanyag alapú öntapadós matricák, termékjelölő címkék)

-          táska (egyedi papírtáska, nylonszatyor, szövettáska)

 

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.