Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Phone  +36 70 247 77 75, +36 96 769 021     Email  info##kukac##printbrokers.hu

Nyomdai projektmenedzser gyakornoki program 2019

A gyakornoki program keretében 2 fő munkavállaló foglalkoztatása valósult meg és grafikai, valamint marketing menedzser munkakörök kerültek kialakításra. A gyakornoki program fő célja, hogy a 2 fő munkaerő hosszútávon szerves részét képezze a vállalat szellemi tőkéjének.

Kapcsolt galéria jön ide

Pályázó neve: PRINT BROKERS TEAM Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Nyomdai projektmenedzser gyakornoki program 2019

Szerződés száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04194

Támogatás összege: 7 427 848 Ft

Összköltség: 7 427 848 Ft

A projekt megvalósításának kezdete: 2020.02.26.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.08.30.

Záró elszámolás benyújtásának határideje: 2021.11.30.

Az eredeti hatálybalépés dátuma: 2019.11.22.

A legutóbbi szerződésmódosítás hatálybalépés dátuma 2020.04.16.

A Kedvezményezett 7 565 577,00 - Ft, azaz hétmillió-ötszázhatvanötezer-ötszázhetvenhét Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

Résztvevő felek: a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2016. február 03-án meghirdetett „Gyakornoki program pályakezdők támogatására" c. felhívás alapján a PRINT BROKERS TEAM Korlátolt Felelősségű Társaság mint támogatást igénylő

Székhely: 9024 Győr, Práter utca 9.

Cégjegyzékszám/vállalkozói igazolvány száma: 0809010930

Adószám/adóazonosító jel: 12980088-2-08

Pénzforgalmi számlaszám, amelyre a támogatás utalásra kerül 59200123-11038092-00000000

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.