Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Papírtáska gyártás tudatosan

Termékeit minőségi, praktikus, ugyanakkor vonzó megjelenésű csomagolásban szeretné eljuttatni vásárlóihoz? Használjon papírtáskát! Legyen szó italos papírtasak, zsinórfüles, sodrottfüles vagy szalagfüles papírtáska gyártásról, nem kell csupasz barna papírzacskóban gondolkodnia. Napjainkban a papírtáska gyártás számtalan méret- és színvariációt kínál, amellyel vonzó imázst alakíthat ki vásárlói, ügyfelei felé.

piros-szalagfules-papirtaska-gyartas


Kapcsolt galéria jön ide

A címben utaltunk a tudatosságra. Ennek egyik része, hogy termékeink gyártásához környezettudatos szemlélettel állunk hozzá. A másik oldala a tudatosságnak, hogy ne hagyják kiaknázatlanul az előállított táskák szabad részeit, hiszen azok ideális reklámfelületek.


Környezettudatos papírtáska gyártás

A papírtáska gyártás alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból előállított papír. A táskák részben újrahasznosított papírból készülnek, többször felhasználhatóak, és használat után szelektíven gyűjtve újrahasznosíthatóak. Az általunk előállított papírtáskák az elérhető legkörnyezetbarátabb termékek.

 

Logózott papírtáska, mint reklám

A napjainkban ránk zúduló reklámmennyiség miatt az emberek érzéketlenné váltak a hirdetésekre. Sokkal nehezebb eljutni az emberekhez a tévé- vagy rádióreklámokkal, vagy akár az online térben futó hirdetésekkel. Erre is kiváló megoldást nyújthat egy papír reklámtáska. Ha minőségi táskában juttatja el a vásárolt termékeket vagy az ajándékokat ügyfeleinek, a mindennapokban is hasznos papírtáska nem a szemetesben fog landolni, hanem több tucat, vagy akár több száz másik járókelő láthatja az utcán.

A táska oldala szabad felület, ide nyomtathatja logóját, cége nevét, weboldalának címét, a szlogenjét, mindezt olyan variációban, ahogyan Ön szeretné. Gondoljon bele, hogy ez mennyi ingyen lehetőség cége marketing tevékenysége során!

Különböző marketingfogásokat találhat ki a táskákra építve. Ha több üzlete is van, minden üzletben más feliratú papírtáskákat alkalmazhat, esetleg kódrészleteket nyomtathat rájuk, amiket összeolvasva kijön egy kedvezményre jogosító kód. A 250 db-os minimum rendelés teret hagy az efféle kreatív ötleteknek is, hiszen 500 db-nál már kétféle grafikát is kérhet a reklámtáskáira. A papírtáskák felhasználásának a marketing tevékenység során csak a képzelőereje szab határt.

 

szalagfules-papirtaska-gyartas_

 

Minőségi papírtáska gyártók, azaz miért érdemes velünk gyártatnia

Cégünk nem egy nyomda, egy adott gépparkkal. Számos gépparkkal, hanem számos nyomdával állunk kapcsolatban, amelyek különböző technológiákra specializálódtak.

Mindig az Ön igényeihez igazodva, a legmegfelelőbb gyártóval működünk együtt annak érdekében, hogy papírtáskái magas minőségben, rövid határidővel készüljenek el. Önnek nincs más dolga, minthogy megadja nekünk, milyen papírtáskát szeretne, mi pedig minden mást elintézünk.

 

Tervezéstől a logisztikáig

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt megrendelt terméke gyártása során. Igény esetén már a grafikai tervezést is vállaljuk, és a gyártás után a kész termék tárolására is van lehetőség győri raktárunkban. A szállításról is gondoskodunk, a kisebb mennyiségeket futárcéggel, a nagy tételeket raklapos szállítással juttatjuk el Önhöz.

Reklámtáskája gyártását nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.