Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Plasztikkártya készítése egyedi igények alapján

A plasztikkártya számos esetben hatalmas előnyt jelent egy vállalkozás életében, legyen szó a munkavállalók és vendégek beléptetéséről, igazolásáról vagy éppen egy rendezvény lebonyolításáról, illetve kedvezmények érvényesítéséről. Ám nem mindegy, hogy ez a kártya milyen minőségű, miként fest, mint ahogy az sem, megfelelően működik-e. Éppen ezért érdemes megtalálni a megfelelő gyártót a plasztikkártya készítéséhez.

plasztikkartya keszitese_printbrokersteam (1)

Kapcsolt galéria jön ide

Egyedi igények alapján széles kínálat


A plasztikkártya készítése a tervezés és a gyártás teljes folyamatában odafigyelést és precizitást igénylő munka. Éppen ezért nem mindegy, kire bízza. Egyedi igények alapján chipes és RFID plasztikkártyák gyártásával is foglalkozunk, de a leggyakrabban rendelt vonalkódos, mágnescsíkos és QR kódos plasztikkártyák is megtalálhatók a kínálatunkban. Gyakorlatilag nincs olyan elképzelés, amit technikailag ne tudnánk megvalósítani. A kártya igény szerint személyre is szabható, lehetőség van ugyanis olyan információk hozzáadására, mint például a sorszám, a név és egyéb azonosítók, vagy éppen valamilyen jelölés. 


Grafikai tervezés is igénybe vehető


Ha nem válogatna a sablonok között, hanem valami igazán egyedire vágyik a plasztikkártya készítése során, a grafikai tervezést is vállaljuk. Így biztosan olyanok lesznek a megálmodott termékek, amilyennek azt előzetesen elképzelte.


plasztikkartya keszitese_printbrokersteam (2)


Hogy működik mindez a gyakorlatban?


Ha úgy dönt, hogy szeretné megrendelni az Ön számára leginkább megfelelő plasztikkártyákat, akkor ezt meg is teheti néhány egyszerű lépésben. Az ajánlatkérő modul kitöltése és a személyes adatok megadása után kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot a beküldött ajánlatkérés során megadott elérhetőségeken. Fontos, hogy ezen az online felületen az olyan különböző grafikai anyagok feltöltésére is van lehetőség, mint például a cég logója. Plasztikkártya készítése során a minimális rendelhető mennyiség negyvennyolc darab. 


Mikor hasznos egy ilyen plasztikkártya?


Ma már az élet számos területén nagyon hasznos lehet a plasztikkártya készítése, használata. A gazdasági élet különböző területein például a beléptetés során tehet jó szolgálatot. A vásárlók, páciensek, kuncsaftok tekintetében pedig a különböző akciók, pontgyűjtések, törzsvásárlói programok, hűségakciók lebonyolításában játszanak komoly szerepet. Sőt, egy komolyabb rendezvény esetén is nagyon hasznosan lehetnek ezek a kártyák, hiszen nagymértékben segítik a résztvevők, vendégek és előadók érkezését és beazonosítását. Ráadásul nagyon praktikusak használat szempontjából is, ugyanis könnyen elférnek egy pénztárcában vagy irattartóban, mégis strapabírók. 


Vagyis számos olyan eset létezik, amelyben a plasztikkártya készítése és használata nagyon sokat tehet hozzá egy vállalkozás sikeréhez, a meglévő és potenciális vásárlók irányába történő kommunikáció területén is. Így nem is kérdés, hogy egy igényes, jól megtervezett, egyedi plasztikkártyára mindig szükség lehet. 

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.