Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Pozitív hírek a nyomdaipari ellátási láncról

Az elmúlt időszakban a nyomdai papír ellátása jelentős nehézségek elé állította a nyomdai ipart és az ügyfeleket is. Azonban jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis láthatóan megszűnni látszik a nyomdai papír ellátási krízis, és az ellátási láncokban már nincsenek fennakadások. A nyomdai papírok így gond nélkül, kiszámíthatóan beszerezhetőek, és a megrendelők számára biztonságosan tervezhetőek a 2023-as év hátralévő részében.

 

papir-ellatasi-lanc-print-brokers-team

Kapcsolt galéria jön ide

A Print Brokers Team Kft. ügyvezetője, Egyházi Zsolt elmondta, hogy az elmúlt időszakban a vállalat is szembesült a nyomdai papír hiányával és az emelkedő árakkal. Azonban a helyzet fokozatosan javulni látszik, és az ellátási láncok stabilizálódtak. A vállalat örömmel jelenti be, hogy a nyomdai papírok beszerzése már nem jelent problémát, és az ügyfelek biztonságosan tervezhetik meg a nyomdai munkáikat.

Az ügyvezető továbbá elmondta, hogy a vállalat a minőség mellett mindig nagy hangsúlyt fektetett az árak optimalizálására is, ezért az áremelkedés hatásait is igyekeztek minimalizálni. Azonban az árak még mindig magasabbak, mint a korábbi években, de a vállalat mindent megtesz azért, hogy versenyképes árakon tudja biztosítani a nyomdai szolgáltatásokat az ügyfeleinek.

Összességében, a Print Brokers Team Kft. optimistán tekint a jövőbe a nyomdai papír ellátásának biztonsága tekintetében, és a vállalat minden erőfeszítést megtett annak érdekében, hogy a minőségi nyomdai szolgáltatásokat biztosítani tudják ügyfeleik számára a legjobb áron.

 

Kép forrása: http://freepik.com/

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.