Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Phone  +36 70 247 77 75, +36 96 769 021     Email  info##kukac##printbrokers.hu

Puhatáblás, kartonált könyv

string(19) "printbrokersteam.hu"

Termékismertető

Egyedi igények alapján készült puhatáblás könyvek gyártásával foglalkozunk. Vállaljuk magánszemélyek és cégek által kiadott könyvek nyomtatását is, azonban a könyvek terjesztésével nem áll módunkban foglalkozni.

A minimális rendelhető mennyiség: 50 db

Az ajánlatkérő modul kitöltése és a személyes adatok megadása után Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot a beküldött ajánlatkérés során megadott elérhetőségeken.

Egyedi grafikai anyag (pl. belív vagy borító) feltöltésére az ajánlatkérés véglegesítése során van lehetőség.

 

A könyvgyártással foglalkozó Kollégánk elérhetősége:

Németh Tihamér

+36 70 451 9115

nemeth.tihamer##kukac##printbrokers.hu

Jellemzők

Kötészet
Méret (mm)
Egyedi méret megadása
Tájolás
Belív oldalainak száma
Egyéni oldalszám megadása
Csak 4-gyel osztható szám adható meg!
Belív papír választás
Egyedi papír megadása
Belív nyomása
Borító oldalainak száma
Borító papír választás
Egyedi papír megadása
Borító nyomása
Borító felületkezelése
Dombornyomás
Fóliázás
Formalakk
Prég fólia
Prég fólia színe
Mennyiség (db)
További mennyiségeket vesszővel (,) elválasztva adja meg!
Megjegyzés
szerelem-cseresznyeviragzas-idejen-belivvel.jpg

Referenciagaléria

szerelem-cseresznyeviragzas-idejen-belivvel.jpg
szerelem-cseresznyeviragzas-idejen.jpg
Asha.jpg
Édes-borzongás.jpg
Vérrel,-szívvel,-szerelemmel.jpg
Szerelem-cseresznyevirágzás-idején.jpg
Sivatagi-forgatás.jpg
Elsikkasztott-szerelem.jpg
Chili-és-szenvedély.jpg
Balinéz-szerelem.jpg
Asha-belív.jpg
konyv-reszei-print-brokers-team-nyomda-gyor.png
ragasztokotott-konyv-gerinc-print-brokers-team-nyomda-gyor.png

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.