Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Támogattuk a Magyar Gyermekmentő Alapítványt

Malasits Zsolt festőművész kezdeményezésére támogattuk a Magyar Gyermekmentő Alapítványt a Győri Nemzeti Színház Moliere: A képzelt beteg című darabja kapcsán.

 

gyor+radio-malasits-zsolt-print-brokers-team-gyermekmento-alapitvany

Kapcsolt galéria jön ide

Minden jó, ha a vége jó!

De nézzük, hogy kezdődött: Tavaly mutatta be a Győri Nemzeti Színház Moliere: A képzelt beteg című darabját, melynek plakátjához Malasits Zsolt festőművész készített egy festményt. Ezt aztán jótékonysági aukcióra bocsátotta, a bevétel egy részéből a Magyar Gyermekmentő Alapítványt kívánta támogatni. Sajnos a kép nem kelt el, amiről a művész beszámolt Facebook oldalán. Ezt a bejegyzést olvasta Egyházi Zsolt, cégünk ügyvezetője, aki azonnal felhívta Malasits Zsoltot, hogy szívesen licitálna a képre. Innen felgyorsultak az események: a kép vevőre talált, ma már irodánk tárgyalójának falát díszíti, és a Magyar Gyermekmentő Alapítvány is megkapta a támogatást.

A sikeres akcióról, az üzleti szektor, a művészet és a civil szféra kapcsolatáról szóló, a Győr+ Rádióban készült beszélgetés alább meghallgatható.

#printbrokersteam #malasitszsolt #magyargyermekmentőalapítvány #győrinemzetiszínház

  

gyori-szinhaz-moliere-a-kepzelt-beteg

a-kepzelt-beteg-moliere-malasits-zsolt-festmeny

 

Győr+ Rádió · Sikerrel zárult a licit a Magyar Gyermekmentő Alapítvány javára

 

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.