Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Teljeskörű nyomdai és logisztikai szolgáltatással megrendelőink szolgálatában

Egy nyomda Győrben, amely teljeskörű szolgáltatást nyújt! Mi, a Print Brokers Team Kft. csapata több mint húsz éves nyomdai tapasztalatunkat és szaktudásunkat, széleskörű hazai és nemzetközi iparági kapcsolatrendszerünket megrendelőink szolgálatába állítjuk annak érdekében, hogy egy kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés keretében a legmagasabb hozzáadott értékű szolgáltatás nyújthassuk számukra. 

nyomda-gyor-printbrokers

Kapcsolt galéria jön ide

Előrelátó gondolkodásmód, ügyfélcentrikus megoldások

A nyomdaipari ellátási lánc akadozásait és az egekbe szökő alapanyagárakat előrelátó készletezéssel igyekszünk kivédeni, ehhez rugalmasan bővíthető, jelenleg 5000 raklapos raktárkapacitással rendelkezünk, többel, mint egy nyomda Győrben.. Az alapanyagokon túl megrendelőink késztermékeit raktározzuk, és igény szerint, részmennyiségenként szállíttatjuk.

 

Nyomdai szolgáltatásaink

Az alábbi feladatok megvalósításában lehetünk partnerei:

  1. klasszikus nyomdatermékek (brosúra, használati útmutató, magazin, stb.)
  2. könyvnyomtatás (kemény- és puhatáblás)
  3. csomagolás (webshop dobozok, gyűjtőkartonok, egyedi termékcsomagolások, ételszállító dobozok, stb.)
  4. plasztikkártya (sima vagy dombornyomott, mágnescsíkos chipes, stb.)
  5. naptár (asztali vagy fali, könyöklő, határidőnapló, speditőrnaptár)
  6. címke, matrica (papír vagy műanyag alapú öntapadós matricák, termékjelölő címkék)
  7. táska (egyedi papírtáska, nylonszatyor, szövettáska)
 

Mitől vagyunk mások?

Többet nyújtunk, mint bármely nyomda Győrben. Nyomdaipari nagykereskedők vagyunk, jelenleg 10 hazai és 6 európai, ISO minősítéssel rendelkező nyomda gyártói képviselete.

Üzleti modellünk lényege, hogy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára, melynek során – igényeik alapos megismerését követően - megtaláljuk a legmegfelelőbb és legmagasabb minőségű nyomdai szolgáltatást az elérhető legjobb áron.

Munkánk során közreműködünk a nyomdai termék műszaki specifikációjának elkészítésében, igény esetén a termékfejlesztésben és a grafikai tervezésben, menedzseljük a gyártási és logisztikai folyamatokat, teljeskörűen jót állva nyomdai partnereink és alvállalkozóink teljesítéséért.

Minden egyes megrendelőnk maximális figyelmet és támogatást élvez az első kapcsolatfelvétel pillanatától: felkészült account managereink projektrendszerben dolgoznak, miközben egy korszerű vállalatirányítási rendszer és a back office kollégák segítik munkájukat.

Megrendelőinknek elegendő egy emberrel kapcsolatban állni, aki szakmai felkészültségével, kompetenciáival, nyomdai és egyéb alvállalkozói kapcsolatrendszerével a háta mögött mindent elintéz. Így működik a Print Brokers Team, egy nyomda Győrben.

nyomda_gyor_printbrokers_

 

Plasztikkártya: mindenre „is” alkalmas, állítsa Ön is vállalkozása szolgálatába!

A plasztikkártya sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően egy igen széles körben elterjedt eszköz. Az optikai azonosítási elemek, a biztonsági jegyek, a beépíthető intelligens, aktív elektronika adta lehetőségek a plasztikkártyát egy sikertermékké emelte az elmúlt évtizedben. Pontgyűjtő kártyák, kulcskártyák, tagsági és bérletkártyák, törzsvásárlói kártyák – csak hogy a leggyakoribb felhasználási területeket említsük. Nincs is talán olyan ember, akinek a tárcájában ne sorakoznának a különböző plasztikkártyák.

A Print-Brokers Team Kft. munkatársai sokéves tapasztalattal a hátuk mögött különféle plasztikkártyák tervezésével, grafikai előkészítésével, nyomtatásával, perszonalizálásával és a kártyák szupportjával, kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkoznak.

 

Egy nyomda Győrben, amely teljeskörűen kielégíti megrendelői nyomdai igényeit! Keressen minket bizalommal, ha klasszikus nyomdatermékre, csomagolási termékre, plasztikkártyára van szüksége! „Nyomdában nem ismerünk lehetetlent!”

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.