Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Tűnj ki a tömegből! Különböztesd meg vállalkozásod egyedi papírtáskával!

szalagfules-papirtaska-referenciak-print-brokers-team.jpg

Kapcsolt galéria jön ide

A logózott papírtáska kiváló reklámhordozó eszköz számos kereskedelmi vállalkozás számára, beleértve a pékségeket, ruházati üzleteket és ajándékboltokat is. Ezeknek az üzleteknek fontos a márkaismertség és az ügyfélhűség megteremtése, és a logózott papírtáska remek lehetőséget kínál erre.

Először is, a logózott papírtáska járulékos értéket ad a vásárlók számára. Amikor az ügyfelek egy ilyen táska tartalmával távoznak az üzletből, a hordozó maga is reklámozza az üzletet, hiszen a logó és a márka felismerhetővé válik mások számára is. Ezáltal a táskák vásárlása valóságos hirdetési lehetőséggé válik, hiszen az emberek hordozzák, bemutatják és másoknak is megmutatják őket.

Másodszor, a logózott papírtáska növeli a márkahűséget. Az ügyfelek értékelik, ha az üzlet figyelmet fordít az apró részletekre, mint például a csomagolásra. Amikor egy táska a márka logójával van ellátva, az ügyfelek inkább hajlanak arra, hogy visszatérjenek az üzletbe, mivel pozitív élményként és figyelemre méltó szolgáltatásként élik meg az ott történt vásárlást.

Végül, a logózott papírtáska környezetbarát alternatívát kínál a műanyag táskák helyett, ami szintén pozitív benyomást kelt az ügyfelekben. Az emberek egyre inkább környezettudatosak, és értékelik azokat a vállalkozásokat, amelyek felelősségteljes módon járnak el a környezetvédelem terén.

Összességében tehát a logózott papírtáska nemcsak praktikus csomagolási megoldást nyújt, hanem hatékony eszköz is a márkakép erősítésére és a hűség kialakítására a vásárlók körében.

Kérjen ajánlatot még ma! Számos kivitellel, nagy méret választékkal várjuk!

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.