Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a minőség iránti elkötelezettségünkben

Büszkén jelentjük, hogy cégünk, a Print Brokers Team Kft. 2023. áprilisától az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) tagja.

Kapcsolt galéria jön ide

Az European Organization for Quality (EOQ) tagsága rendkívül értékes lehetőséget kínál számunkra is a minőség és versenyképesség területén. Az EOQ egy elismert nemzetközi szervezet, amely elkötelezett a kiválóság és a minőség előmozdítása iránt.

A szervezeti tagság nyújtotta lehetőségek és előnyök:

  • Szakmai hálózatépítés: Az EOQ tagság lehetőséget nyújt a szakmai hálózatépítésre olyan minőségirányítási és versenyképességi szakemberekkel, akik az egész világról érkeznek. Az EOQ által szervezett események, konferenciák és képzések kiváló platformot biztosítanak az ismeretek és tapasztalatok cseréjére, valamint az új üzleti kapcsolatok kialakítására.
  • Tudás- és tapasztalatmegosztás: Az EOQ tagsággal rendelkező vállalkozások és szakemberek hozzáférhetnek az EOQ által létrehozott tudásbázishoz és erőforrásokhoz. Ez lehetőséget kínál a bevett gyakorlatok, újítások és trendek megismerésére a minőségirányítás terén. A tagság révén a vállalkozások átvehetik a legjobb gyakorlatokat és alkalmazhatják azokat saját tevékenységük fejlesztésére.
  • Nemzetközi elismerés és hitelesség: Az EOQ tagság megerősíti egy vállalkozás vagy szakember hitelességét a minőség és versenyképesség területén. Az EOQ egy globálisan elismert és tekintélyes szervezet, amelynek tagsága elismeri és tanúsítja a résztvevők szakmai kompetenciáit és elkötelezettségét a minőségi munka iránt. Ez pozitív hatással lehet a vállalkozások üzleti kapcsolataira és versenyképességére.
  • Fejlődési lehetőségek: Az EOQ tagság számos fejlődési lehetőséget kínál a résztvevők számára. Az EOQ által szervezett képzések és tanúsítási programok lehetőséget adnak a szakmai és személyes készségek fejlesztésére. A résztvevők hozzáférhetnek a legújabb iparági ismeretekhez és trendekhez, ami segíti őket a minőség és versenyképesség terén való folyamatos fejlődésben.
  • Részvétel az EOQ által támogatott projektekben: Az EOQ tagság lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy aktívan részt vegyenek az EOQ által támogatott projektekben és kezdeményezésekben. Ez lehetőséget ad a tagság szempontjából fontos területeken történő szakmai közreműködésre és a minőség előmozdítására a szélesebb közösség számára.

Az EOQ tagság számos előnyt kínál a minőség és versenyképesség terén tevékenykedő vállalkozásoknak és szakembereknek. A szakmai hálózatépítés, a tudás- és tapasztalatmegosztás, a nemzetközi elismerés, a fejlődési lehetőségek és a részvétel az EOQ által támogatott projektekben mind hozzájárulnak a minőségi munka és a versenyképesség erősítéséhez. Az EOQ tagság segítséget nyújt a résztvevőknek abban, hogy lépést tartsanak az iparági fejleményekkel és sikeresen alkalmazzák a legjobb gyakorlatokat a mindennapi tevékenységük során.

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.