Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Email  info##kukac##printbrokers.hu

WorldStar Winner 2024 díjat nyert Wasabi sushi tornyunk

Kapcsolt galéria jön ide

Hatalmas szakmai világsiker!

A World Packaging Organization WorldStar Winner 2024 díját nyerte el élelmiszercsomagolás kategóriában a Wasabi sushi torony termékünk!

World Packaging Organization WorldStar Winner díj

A Wasabi cég hazánkban jól ismert a sushijairól. Az autentikus távol-keleti ízek óriási választéka található meg náluk, hazánkban ők tették trendivé a sushit. Korábban is számos terméket fejlesztettünk a Wasabi számára: példásul sushidobozokat, éttermi ételkiszállító dobozokat.

A díjazott termék esetében a Wasabi azzal keresett meg bennünket, hogy a kitelepüléseikhez szeretnének egy olyan kínáló toronycsomagolást a sushik számára, ami exkluzív, mégis könnyen használható, hordozható, biztonságos és hűthető ételkínáló doboz. Fontos szempont volt az egyszerű szállíthatóság, a hűtőszekrényekhez való méretoptimalizálás, és hogy használat után egyszerű legyen a szelektív gyűjtése – ezért kizárólag papírból készül. A könnyű összerakhatóság, ellenállóság, megfelelő merevség is fontos szempont volt. Rendkívül mélyrehatóan meg kellett ismerni a vevő igényeit. Optimalizáltuk a doboz méretét, kapacitását, és hosszas együtt gondolkodás előzte meg azt, hogy végül a doboz elnyerje végső formáját.

Hullámpapírból elkészítettük a makettet, ami még nem volt tökéletes, így apróbb finomításokat hajtottunk végre. A második makett már tökéletes lett, elfogadta a megrendelő. Azóta pedig megtörtént a kínálódoboz gyártása is, és a Wasabi tökéletesen elégedett az eredménnyel.

Mi is úgy gondoljuk, hogy kiváló munkát végeztünk, amit bizonyít a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyen kapott különdíj, és ezt követően a WorldStar Csomagolási Versenyen is nagydíjjal ismerték el termékünket élelmiszercsomagolás kategóriában. Ez hatalmas megtiszteltetés és egyben fontos visszaigazolás is számunkra.

wasabi dobozok 1.jpg          sushi-tower-box-wasabi.jpg

Ha nem találta meg a keresett nyomdai szolgáltatást nálunk, kérjük, írja le, miben segíthetünk!

Név * 
E-mail * 
Telefonszám  
Megrendelni kívánt termék leírása * 
Szélesség (mm)  
Hosszúság (mm)  
Magasság (mm)  
Tájolás  


Alapanyag  
Mennyiség * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.