Keresés

Ajánlatkéréseim

Áttekintő 0 termék

Térkép

Map

Header info

Phone  +36 70 247 77 75, +36 96 769 021     Email  info##kukac##printbrokers.hu

Katalógus, magazin

string(19) "printbrokersteam.hu"

Termékismertető

Magánszemélyek és cégek számára is vállaljuk katalógusok, magazinok kivitelezését és gyártását.

Egyedi grafikai anyag feltöltésére az ajánlatkérő modul kitöltése után az ajánlatkérés véglegesítése során van lehetőség.

A minimális rendelhető mennyiség 5 db.

Katalógus- és magazingyártással foglalkozó Kollégánk elérhetősége:

Sebestyén Kitti

+36 20 467 6711

sebestyen.kitti##kukac##printbrokers.hu

Jellemzők

Kötészet
Méret (mm)
Egyedi méret megadása
Tájolás
Belív oldalainak száma
Egyéni oldalszám megadása
Csak 4-gyel osztható szám adható meg!
Belív papír választás
Egyedi papír megadása
Belív nyomása
Borító oldalainak száma
Borító papír választás
Egyedi papír megadása
Borító nyomása
Borító felületkezelése
Dombornyomás
Fóliázás
Formalakk
Prég fólia
Prég fólia színe
Mennyiség (db)
További mennyiségeket vesszővel (,) elválasztva adja meg!
Megjegyzés
rossmann-teli-katalogus.png

Referenciagaléria

rossmann-teli-katalogus.png
vicces.png
europai-hazak-katalogus-print-brokers-team-nyomda
tudod-e.png
teli-katalogus-rossmann.png
tapsi.png
mystic-nails.png
meseljunk-egyutt.png
mese-mese-matka.png
kepnyomozo.png
j-vagy-ly.png
iras-es-olvasas.png
Seico-2016.jpg
esküvő.jpg
esk.terv-1.jpg
TOPRAS_spiral2.jpg
TOPRAS_spiral.jpg
NEMO-pool-spiral.jpg
NEMO-pool-sp.jpg
MiFérfiak.jpg
Luxury2.jpg
Luxury.jpg
Ercon-katalógus.jpg

Nyomdai kisokos

CMYK

A négyszínnyomás alap színeiből, a cián (Cyan), a bíbor/magenta (Magenta), a sárga (Yellow) és a fekete (Key) százalékos keveréséből jön létre a kinyomtatott szín. Előfordul, hogy a 100% fekete helyett négy színből keverik ki a fekete árnyalatot, mivel így telítettebb, mélyebb szín állítható elő.

Dombornyomás

Tapintásra is érzékelhető, a papír síkjából kiemelkedő vagy besüllyedő formák, amelyek különleges térbeli hatást keltenek. Attól függően, hogy a nyomat a papír melyik oldalán nyomódik ki, pozitív és negatív dombornyomási műveletekről beszélhetünk. A kevésbé részletgazdag formák (például nagyobb feliratok, címek) esetén látványos igazán.

Fóliázás

A termékek felületkezelése során matt vagy fényes fólia alkalmazható, attól függően, hogy alkalmazása során milyen hatást szeretnénk elérni. Elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, mivel a koszolódástól és az idő előtti elhasználódástól véd. Emellett a bevont felület fényét emeli meg.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírtermék

Az FSC szervezet tanúsítványával rendelkező papírtermék, amely tudatos erdőgazdaságból származik

FTP

File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll

Különböző típusú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek között is lehetővé teszi az állományátvitelt. Általában grafikai anyagok továbbítására alkalmazzuk.

Kifutó

A nettó vágott méreten kívül eső grafikai rész. A méretre vágást és a stancolást segíti a nyomtatás után, mivel a technológiából adódóan az ívek minimálisan mozoghatnak. Kifutó hiányában vékony fehér csík jelenhet meg a termék szélén.

Ofszet nyomtatás

Jellemzően a nagy mennyiségben előállítandó, színes vagy fekete-fehér, kiváló minőségű, papírra nyomtatott termékek nyomtatása esetén ideális választás.

Ofszet lakkozás

Az esztétikai hatás mellett fő feladata a nyomtatott termék külső behatások elleni védelme. Matt és fényes változatban érhető el.

Proof nyomtatás: A próbanyomat - másnéven proof - nyomtatott szimulációja a végső nyomdai kimenetnek. Megléte a tökéletes nyomdai példány elkészülését segíti, mivel lehetőséget biztosít a színhelyesség ellenőrzésére és alkalmat nyújt a végső nyomdai munka előtti esetleges korrekcióra is.

RGB

A vörös (red), zöld (green) és kék (blue) színek aránya határozza meg a látható színt. Általában digitális eszközökön való megjelenítésre a legalkalmasabb.

UV lakkozás

Felületi fényében és ellenállásában hasonló a fóliához, de az UV lakkozás nem csak a teljes felületen, hanem kisebb részleteken is alkalmazható. Alkalmazásával bizonyos grafikai elemeket kiemelhetünk és hangsúlyozhatunk.

Változó adatkezelés

Változó adatkezelésnek nevezzük, amikor egy grafikai anyagon belül egy adat (pl. kép, kód, sorszám stb.) kártyánkként változik (pl.: a sorszám 1-100-ig növekszik az egyes kártyákon, vagy kártyánkként változik a QR kód. Nem számít változó adatnak, ha pl. ugyan az a logó, fénykép, kód, sorszám szerepel az összes megrendelt terméken.